SPLASH OF SPRING

BEST OF #STHLMFW17

wearemad-stockholm-fashion-week-aw17-stand-rodebjer-stylin-sthlmfwSTOCKHOLM MODEUGE er blot lige overstået før startskuddet til Copenhagen Fashion Week har lydt. Efter at have gennemgået en del af Aw17 kollektionerne fra netop overståede Stockholm Fashion Week, blev jeg så begejstret for, især tre at kollektionerne, at jeg blev nødt til at lave en mental note i form af et indlæg. Blandt favoritterne er Rodebjer og Stand, som begge leverede must-have efter must-have på catwalken i den svenske hovedstad. Den blå skjorte og røde printede nederdel fra Rodebjer samt den leopard plettede fuskpels (?) fra Stand er allerede skrevet på ønskelisten til næste sæson.

STANDwearemad-stand-fur-coat-aw17

RODEBJERwearemad-rodebjer-aw17-stockholm-fashion-week

STYLEINwearemad-stylin-aw17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPLASH OF SPRING