-20% OFF ELLOS

BEAUTY TALK: MY FAVORITE PRODUCTS

wearemad-katrine-krogh-la-mer-skoenhed-cremeJEG HAR længe gerne ville lave en gennemgående “skønhedsguide” med mine hverdags skønhedsfavoritter – altså de produkter jeg bruger hver dag og nødig vil undvære i min routine. Der viste sig, at være en del flere produkter end jeg lige have regnet med og indlægget har derfor taget om sig og blevet lidt mere omfattende og jeg overvejer derfor en potentiel round two. Jeg håber I kan bruge indlægget, om ikke andet, så måske finde lidt ny inspiration til badeværelseshylden.

^^ Strik fra Coatpeoplejeans fra Gina Tricot (lignende her) og to af mine yndlingscremer fra La Mer.

wearemad-marula-african-botanics-unani-estelle-thild-swicc-clinic-derma-rollHUD 

Jeg renser min hud religiøst morgen og aften og har i flere år sværget til micellare vand. I øjeblikket bruger jeg Lotion Micellaire fra Embryolisse, men Bioderma’s ikoniske Sensibio H2O er også på favoritlisten. Efter jeg har renset huden bruger jeg Derma Defense Face Mist fra Unani, som jeg første gang modtog i en Goodiebox og siden da har købt igen og igen. Den er blevet et absolut musthave i min daglige rutine og jeg er blevet fuldstændig besat af den! Den gennemfugter huden og min goto skønhedsprodukt indenfor kategorien.

Efter jeg har renset og fugtet ansigtet om morgen bruger jeg Gel de la Mer fra La Mer, som er den ultimative luksus og giver min hud den fugt den har brug for. Gel cremen er drøj i brug, men jeg sparer alligevel lidt på den og bruger derfor nat cremen Super Bioactive Recovery Night Cream fra Estelle & Thild. Til øjenene bruger jeg Eye Concentré de la Mer fra La Mer, som  minimerer mørke rande og ujævnheder omkring øjnene.

Et par gange om ugen bruger jeg en Dermaroller fra Swiss Clinic, når jeg har renset min hud om aftnen. Jeg har brugt derma rolleren i snart 6 måneder, afbrudt af et par rejser, og kan tydeligt se forskel fra når jeg bruger den vs. når jeg ikke bruger den. Jeg oplever at strukturen i huden bliver forbedret, optimerer evnen til at holde på fugt og så hjælper den med at minimere porer.

wearemad-la-mer-gel-de-la-merKROP

Jeg forsøger så vidt muligt altid, at skrubbe min krop og fødder når jeg er er i bad. Den let exfolierende Body Scrub med acai fra Rudolph Care er en af favoritterne sammen med den vulkanske sten fra Xellence, som jeg bruger til mine fødder. Efter badet bruger jeg som regel Marula Firming Botanical Body Oil fra African Botanis, som fugter huden og trænger hurtigt ind. Hvis jeg har et shoot, event eller en fest hvor jeg skal have bare ben bruger jeg Honey Bronze Tinted Leg Mist, som vitterligt er en af de bedste selvbrunere jeg har prøvet. Den giver en øjeblikkelig smuk gylden farve uden striber og smitter ikke af.

wearemad-rudolph-care-body-scrubwearemad-ghd-living-proofHÅR

Jeg bliver som regel klippet hos Gun-Britt, hvor enten Hanna og Simone tager sig kærligt af mine lokker. Sidste gang tog Simone en ret stor del af længden, hvilket jeg har været virkelig glad for. Mit hår er ret tungt og det bliver derfor en del lettere, at sætte uden de tunge længder – jeg tror dog snart, at det er tid til en klipning igen! Jeg vasker mit hår hver anden dag, da jeg hurtigt føler at det bliver tungt og fedtet. Simone har dog anbefalet mig, at skære ned på hårvasken for at undgå følelsen af fedtet hår, jeg syntes dog det er svært, men det skulle eftersigenede være det eneste rigtige.

Jeg styler mit hår med føntørrer og glattejern fra ghd og fikserer det med en styling creme fra Living Proof. Hvis jeg har brug for lidt ekstra volume eller føler håret er tung/ser fedtet ud bruger en tør shampooen Dryclean Soft fra Lernberger Stafsing, som ikke klistrer eller drysser (som nogle tør shampoos har en tendens til).

Mine favoritbørster er fra Mason Pearson og jeg har igennem årene fået tilføjet 3 til samlingen. En stor Popular børste med vildsvinehår og nylon, som jeg bruger efter badet, en mindre Pocket børste, som jeg bruger når jeg glatter håret og til at få lidt volume igennem dagen samt en kam, som jeg bruger til styling.

wearemad-nuori-coatpeople-perleoereringeLÆBER

Jeg elsker lip balms og har altid 2-3 i tasken og op til flere forskellige liggende herhjemme. En af favoritterne er en lip treat fra Nuori uden farve, som jeg ar modtaget i en Goodiebox samt den let farvede Petite Bunny Gloss fra Tony Moly, som giver et tinted look.

MAKE-UP

Jeg bruger makeup næsten hver dag, medmindre jeg har en hel dag hjemme. Min hverdagsmakeup består af en base af Under Wear fra Delilah, som tilfører lidt ekstra fugt inden jeg påfører  Complexion Rescue fra Bareminerals blandet med Glow Foundation fra Lumene. Begge er forholdsvis let dækkende og det er lidt forskellige om jeg applikerer med fingrene eller min Expert Face Brush fra Real Techniques. Jeg er også ret glad for Beautyblender, hvis min makeup skal være lidt mere dækkende. Løsningen med en blanding af de to produkter fungerer rigtig fint, men jeg tror stadig at jeg har tilgode, at finde den helt perfekte foundation til min hudtype.

Når jeg er færdig med min hud, tegner jeg mine øjenbryn op med Brow Envy fra Too Faced, som jeg vender tilbage til gang på gang. Produktet er let at påføre, drysser ikke og holder hele dagen. Efter jeg har tegnet mine øjenbryn lægger jeg, som regel, en let skygge på øjenlåget, tættest ved øjenvipperne, med Style Eye-Con paletten fra Marc Jacobs. Afslutningsvis bruger jeg en tør eye liner og mascara. Lige i øjeblikket er lineren fra Gosh og mascaraen fra danske Sandstone.

På kinderne bruger jeg enten Cha Cha Tint eller Sun Beam fra Benefit, som jeg efterhånden har brugt i mange år. På det seneste har jeg genfundet min all time favorit Fluide Illuminateur Sculptant fra Yves Rocher, som er let at påføre og giver det perfekte sun kissed look. Desværre ser det ud til, at produktet er udgået – så hvis du kender produktet og har noget insider, så please let me know!

wearemad-bare-minerals-too-faced-brow-envy-sandstone-makeupwearemad-too-faced-brow-envywearemad-where-is-pore-caolionMASKER

Jeg elsker masker og bruger minimum én hver uge. Søndag er blevet min spa day, hvor jeg som regel bruger noget af aftnen på at treate mig selv med en ansigtsbehandling. Et par af favoritmaskerne, som begge er meget effektive og giver øjeblikkelig virkning er Glyolactic Radiance Renewal Mask fra REN og Where Is Pore? Premium Hot & Cool Pore Pack Duo fra Caolion. Derudover er jeg kæmpe fan af sheet maskes i alle afskygninger!

wearemad-custommade-jane-koenig-tonkaPARFUMER

Parfumerne fra Laboratory Perfumes er blandt mine absolut favoritter og er lige nu på min tredie flaske. Jeg har svært ved, at nævne en favorit, da jeg syntes de alle kan noget forskelligt, men Tonka er helt sikkert en af favoritterne. Jeg glæder mig til, at dufte den helt nye Atlas fra samme serie. Jeg væksler lidt mellem duftene fra Laboratory Perfumes, Custommade #4 og Urban Outfitter’s Lait de Coco, som alle er forholdsvis markante og dramatiske.

wearemad-tonka-laboratory-perfumes-madera-oil-davines-hand-cream

^^ Jeg har altid en god håndcreme og lip balm liggende på mit natbord, da mine hænder og læber har let tørrer ud om vinteren. Et par af favoritterne fra Anti Aging Hand Cream fra Davines og Glam Balm Lip fra Rodial, som er fyldt med super foods.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% OFF ELLOS