PRETTY PASTELS

THE PRE-SPRING CLOSET DETOX

wearemad-closet-detox-guide-garderobeoprydning-salgI WEEKENDEN så jeg at Costume også havde opsnappet den wardrobe detox jeg efterhånden har postet et par gange på bloggen. Hvilket giver god mening, da den er intet mindre end genial! Derfor fik jeg også lyst til at re-poste den, med en lille grafisk make-over, og lave en pre-spring clean up selv – jeg gemmer den helt store oprydning til engang, når foråret ikke har slet så lange udsigter! Efter at have tjekket en del items igennem guiden, har jeg fået ryddet lidt ud, især i mit overtøj, så der nu igen er luft i min, ellers lidt for fyldte, garderobe og afleveret en STOR pose med tøj til H&M’s recycle service – som desuden er et virkelig smart koncept!

Jeg smidt et par ting på min salgsblog, som jeg sælger meget billigt – og sænket prisen yderligere på ikke-solgt items! Kig forbi her.

2 COMMENTS

 • Kristina

  Hej Katrine

  Din broderie anglais kjole fra Munthe plus Simonsen, hvor lang er den? Kan du evt lægge et billede af den på, på annoncen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Kristina
   Jeg har desværre ikke et billede med den på. Den går mig til lige over knæene og jeg er 177 cm høj, hvis det kan hjælpe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY PASTELS