GO-TO FAVORITES AND MORNING YOGA

LATELY #31

wearemad-asos-blazer-2nd-day-fruitEN TRAVL uge er gået, og lidt til endda. Dagene har primært båret præg af modeuge, arbejde, blog og en virkelig kold start på februar. Jeg glæder mig umådeligt til forår og tæller dagene til man kan mærke solens varme og ikke behøver, at pakke sig ind fra top til tå. Nu vil jeg trække min hue ned over ørene og cykle afsted til dagens første møde, imellemtiden efterlader jeg jer med lidt snapshots fra den forgange uge.

^^Jeg hoppede i mine varmeste støvler og trodsede sne og blæst til yogaevent på The Lab, efterfulgt af den lækreste morgenmad i form af en frugtskål fyldt med vitaminer og fibre.

wearemad-where-is-pore-caolionOg så tilføjede jeg endnu en Truss NYC taske til samlingen og delte nogle (mange) af mine hverdagsfavoritter fra skønhedskategorien her.

wearemad-vitaviva-imedeen-yogi-te-licorice-mintJeg fortsatte med mine vitaminer fra Vitavia og kosttilskud fra Imedeen – og skyldede dem ned med rigelige mængder af verdens bedste Licorice Mint the fra Yogi. Alt imens min kæreste startede ugen i sengen med en klassisk vinterforkølelse – lissom så mange andre lige nu. Jeg er heldigvis endnu ikke blevet ramt, 7-9-13.

wearemad-six-ames-ellos-showromm-prag-perleoereringe-copenhagenJeg var forbi Ellos re-stylede show room, hvor de har malet den smukkeste blå farve på væggen og så købte jeg nye perleøreringe i Prag på Vesterbro.

wearemad-missoma-hvisk-fredesblog-jane-koenigJeg fotograferede mine yndlings smykker fra Missoma, Jane Kønig og HVISK 💗

wearemad-cedric-charlier-the-labOg var forbi MyLéontine’s nye showroom, hvor jeg forelskede mig i de smukkeste sandaler fra Cédric Charlier, som matchedede føromtalte yogaevent.

wearemad-maanesten-smykkerJeg var jeg forbi Maanestens meget fine stand på Ciff for, at drikke en fredagsdrink og kigge på smukke nye smykker.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO-TO FAVORITES AND MORNING YOGA