FASTELAVNSBOLLER MED CHOKOLADE CREME OG PISTACIE REMONCE

BEADED EARRINGS

wearemad-skaura-bead-earrings-etsy-diyPriser inkl. forsendelse //pink sakura, 70 DKK HER //tulips, 140 DKK HER //cherries, 169 DKK HER  //red tassel clip-ons, 420 DKK  HER //pink tassel studs, 349 DKK HER //triple flower, 149 DKK HER //light blue corals, 146 DKK HER //red corals, 146 DKK HER

JEG HAR fået en del spørgsmål om hvor jeg har købt mine perleøreringe, så jeg tænkte det ville være oplagt at lave et samlet indlæg med links. Øreringende som i bl.a. har kunne se her er fra PragVesterbro og kostede 120 kr. Jeg har selv skiftet krogende ud til et par i guld. De har ret mange forskellige i butikken på Vesterbro og Nørrebro (se f.eks. her), men jeg er ikke helt sikker på at de har flere tilbage af netop dem jeg har købt? Sakura øreringene over har jeg købt på Etsy til blot 39 kr ex. forsendelse. De blev sendt fra Ukraine og det tog vitterligt ingen tid. De fleste af øreringene jeg har linket til over er fra samme sælger. Jeg overvejer lidt om jeg skal bestille dette par fra samme shop?

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASTELAVNSBOLLER MED CHOKOLADE CREME OG PISTACIE REMONCE