HIGH STREET: COOL SKIRTS

INSPIRED BY: BROOKE TESTONI

wearemad-marie-claire-brookeI WEEKENDEN faldt jeg over Brooke Testoni Instagram og blev med et forelsket i hendes stil og måde, at redigere billeder på. Brooke er fra Australlien, hvorfor der heller ikke er mange grå vinterbilleder i hendes smukke 70’er inspirerede feed eller på hendes blog, som iøvrigt også er et besøg værd. Med en baggrund i grafisk design og e-commerce, lissom jeg selv, har Brook også taget skridtet videre og dedikeret sig 100% til sine egne platforme. Hendes stil, og indretning ikke midst, er så fin at jeg får lyst til, at gøre hende kunsten efter!

brooke-testoni_marie-claire_top-5-beauty-products_5 brooke-testoni_west-elm_2_4All pictures from brooketestoni.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH STREET: COOL SKIRTS