HARD WORK DOESN'T COME CHEAP!

CARRY ON BAGS

wearemad-weekend-taske-duffle-bag-gucci-balenciaga-bazar//1. BALENCIAGA //2. GUCCI //3. ANYA HINDMARCH //4. ANYA HINDMARCH

I FORKÆNGELSE af min carry on pakkeliste, som kan gøre livet lidt lettere på lange flyrejser, har jeg fundet mine bud på de bedste carry on tasker til håndbagagen. Jeg rejser altid med min store weekendtaske fra By Malene Birger, som har den perfekte størrelse til alt mit håndbagage. I princippet ville det være lidt lettere med en lille trolly, men jeg syntes det fungerer rigtig godt at tasken kan stå under sædet, så indholdet er let at komme til og i. Det ville jeg ikke kunne på samme måde med en trolly, som jo nødvendigvis ville skulle være i rummet over sædet. Udover min store rejsetaske har jeg også en mindre cross body taske med i flyet, som jeg kan have penge, pas, boarding kort og alle de andre nødvendigheder, jeg normalt har med i min hverdagstaske.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HARD WORK DOESN'T COME CHEAP!