WHAT TO WATCH?

BUDGET CATCH

wearemad-asosSPONSORED by ASOS //earrings HERE //sunglasses HERE //dress HERE //shirt HERE //socks HERE //skirt HERE //sweatshirt HERE //swimsuit HERE

SØNDAGENS LOPPEMARKED gik udover alle forventninger og jeg fik virkelig tyndet ud i alle de ting jeg havde haft hængende alt for længe uden at få brugt. Tak til alle jer der kiggede forbi! Jeg donerede en hel pose med tøj, som ikke blev solgt, til den indsamling Tradono havde arrangeret til velgørenhed og så er der stadig et par gode ting, som kommer til salg på min tictial inden længe. Gårsdagens garderobeoprydning var derfor også en oplagt undskyldning for, at bruge lidt af aftenen på at klikke et par forårsnyheder hjem fra ASOS. I kurven kom bl.a. andet denne cool pink t-shirt fra Champion, som jeg helt sikkert skal have med i kufferten til NYC, samt et fint orange net, et par røde track pants og og den virkelig seje natskorte.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT TO WATCH?