BUDGET CATCH

LATELY #35

wearemad-maio-truffle-tasting-menu-illumUGEN DER gik har budt på alt fra tidlige fødselsdagsgaver, loppemarked, møde med mine seje blog kollegaer og en virkelig god restaurantoplevelse. Denne uge kommer primært til, at gå med møder og forberedelser før afrejse til NYC om 3 dage! Nu jeg tænker over det, så ved jeg faktisk ikke helt hvordan jeg skal nå det hele? Jeg havde forestillet mig, at planlægge det meste indhold til bloggen til de næste 12 dagehjemmefra, men nu vi nærer os, så var det måske en kende optimistisk…

^^ Min kæreste og jeg tilbragte fredag aften i gode hænder på den nyåbnede Maio på toppen af Illum, hvor vi spiste os mætte i lækker italiensk mad. Alt var så gennemført, at restauranten skal have en kæmpe anbefaling! Vi gik begge efter trøffel tasting menuen, som viste sig at være en ren symfoni af smagsoplevelser. Især forretten, som bød på et sprødt æg på en ostefondue med pan brioche og masser af trøffel, var en favorit.

la-mer-the-mistDet blev helt officielt forår og så fandt endnu et La Mer produkt vej til min badeværelseshylde, nemlig The Mist, som jeg glæder mig til at prøve på egen hud.

wearemad-easy-salad Jeg fandt en genial og nem frokost eller hurtig aftensmad  – “opskriften” kommer på bloggen i næste uge!

wearemad-skall-studioMin gamle veninde Marie, som er en af designerne bag Skall Studio, sendte mig en tidlig fødselsdagsgave i form af det fineste jacquard vævede sæt i økologisk bomuld. Sættet (bukser og skjorte) skal helt sikkert med til NYC.

wearemad-munthe-pants-mads-noergaard-bel-airJeg luftede mine nye mules og holdte Casual Friday i bød stik og nye bagagelige bukser.

wearemad-society-b-rossopomodoroOg så mødtes jeg med nogle af de sejeste bloggere i byen, nemlig mine Society B kollegere, til pizzaer på Rossopomodoro.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET CATCH