FURRY SLIDES

POSTCARD: BIRTHDAY IN NYC

wearemad-new-york-mads-noergaard-girl-power-sweatshirt


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat MADS NØRGAARD sweatshirt MADS NØRGAARD jeans WEEKDAY sneakers GANNI hat COLETTE sunglasses CHLOÉ (SIMILAR)

De første to døgn i New York har behandlet os godt! Solen skinner og vi bor i den sejeste newyorker lejlighed midt i Greenpoint, Brooklyn. Vi har spist god mad og fundet en lokal bar med billige Buds. Vi har gået Manhattan tynd og set Central Park dækket i sne. Jeg har shoppet skønhedsfavoritter i Ricky’s og snacks i Whole Foods, vi har spist pepperoni pizza i sofaen og pandekager med bacon til morgenmad. I dag er det min fødselsdag og vi har som sådan ikke de store planer udover, at tage dagen som den kommer. Måske et museum og helt sikkert god mad og drinks!

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FURRY SLIDES