POSTCARD: BIRTHDAY IN NYC

EASY LUNCH SALAD WITH MIXED KALE & TOPPING

wearemad-verdens-nemmeste-sunde-salatDETTE ER ikke så meget en opskrift, men egentlig blot er et tip til en virkelig nem og sund frokost eller aftensmad. Jeg går som regel går langt udenom supermarkedernes færdigsnittede grøntsager, men jeg har faktisk fundet ud af at Coop’s nøglehulsmærkede kålblanding ikke er hel dum.

Hvis det skal gå stærkt eller være bare nemt, så køber jeg en pose med snittede kål og spæder grøntsagerne op med f.eks. et par falafler med søde kartofler eller favoritten fra Urtekram, tranebær, syltede hvidløg og ristede mandler. Der er til to dage til 1 pers. i en pose med snittet med kål og toppingen kan varieres after smag eller hvad man lige har. Salaten smager virkelig godt, det eneste jeg mangler er at kunne få kålblandingen økologisk – hvilket så vidt jeg har fundet frem til kun findes med udelukkende snittede gulerødder? Tippet er ihvertfald hermed givet videre, hvis nogle af jer skulle mangle inspiration til en sund, lækker og meget lidt krævende frokost eller aftensmad.

wearemad-easy-saladIndlægget indeholder reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD: BIRTHDAY IN NYC