GREENPOINT, NY.

AIRBNB INSPO & INTERIOR UPGRADE

wearemad-airbnb-indretning-hjem-katrine-krogh-new-york//jutetæppe ELLOS //macrame pude LENE BJERRE //velour pude HIMLA //sofa ILVA //tæppe ELLOS //gulvlampe BY RYDÉNS //stol MENU //krukke FIRM LIVING

VORES LEJLIGHED i Greenpoint, som vi fandt på Airbnb, er en af de mest tjekkede lejligheder jeg har boet i. Udover en perfekt placering med masser af restauranter og små hyggelige butikker lige rundet om hjørnet og udsigt over East River og Manhattan, så var lejligheden kæmpe stor, lys og indrettet virkelig cool med et miks af gamle og nye møbler. Indretningen inspirerede mig faktisk i en sådan grad, at jeg har fået lyst til at møblere lidt rundt derhjemme og måske forsøge, at højne niveauet en smule og gøre vores indretning lidt mindre poppet og lidt mere stilet. Selvom vi allerede bor i et miks af nyt og gammel, så syntes jeg vores indretning mangler lidt dybde. Jeg glæder mig til komme hjem og se hvordan mit nye tæppe, som jeg bestilte inden afrejse, fungerer under sofabordet.

Indlægget kan indeholde reklame i form af affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREENPOINT, NY.