SNAPSHOTS FROM NYC

UNCONVENTIONAL SHIRT WEAR

wearemad-ellos-skjorte-04SPONSORED by ELLOS

DER LÅ en stor blød pakke fra Ellos og ventede på mig hjemme i København, da jeg landede fra NYC i morges. Inden jeg tog afsted for 12 dage siden, klikkede jeg nemlig et par ting hjem fra Ellos helt nye webshop. Webshoppen har fået en kæmpe makeover og Ellos tilbyder lige nu -25% på masser af varer indenfor alle kategorier. Det kommer nok efterhånden ikke som nogen overraskelse, at jeg er ret glad for gingham tern – hvorfor jeg også blev nødt til at klikke den sort og hvid ternede skjorte hjem. Jeg har stylet den lidt anderledes med en hvid t-shirt, et par cropped bukser og et par klassiske Gazelle sneakers fra Adidas, som begge er nedsat netop nu. Stråtasken er også ny og en erstatning for min gamle, som jeg sled op forrige forår og sommer. Den er desuden også nedsat og fungerer perfekt, som ekstra hverdagstake med plads til lidt ekstra.

//gingham shirt HERE //pants HERE //bag HERE //sneakers HERE

wearemad-ellos-skjorte-stra%cc%8ataske-standtaskewearemad-adidas-gazelle-ellos-gingham-tern

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPSHOTS FROM NYC