INTERIOR DREAMS (25% OFF ELLOS)

SPRING-TIME AND WHITE DENIM

wearemad-ellos-adidas-ray-banSPONSORED by ELLOS

JEG NYDER virkelig at det endelig er blevet forår og jeg igen føler, at jeg kan få fuldt udbytte af min garderobe. Det er så ubeskriveligt rart, at kunne gå udenfor uden at skulle pakke sig ind eller fryse og sidde i solen og mærke varmen. Tidligere på ugen dristede jeg mig derfor også til, at hoppe i mine nye hvide jeans fra Ellos, som for mig hører årstiden til. Jeg stylede dem med et oversize sweatshirt, sneakers og min nye stråtaske, som jeg viste sidste uge, for et mere casual look – alt sammen klikket hjem fra Ellos. Hvis ikke allerede du har været forbi den nye webshop, så har Ellos givet deres online univers en gevaldig make-over og update, så den er blevet meget mere overskuelig og lettere at navigere rundt i.

REKLAME-LINKS | sweatshirt ELLOS jeans ELLOS sunglasses RAY-BAN bag ELLOS bandanna ELLOS sneakers ADIDAS ORIGINALS

ellos-strandtaske-raybanwearemad-ellos-rayban-aviator-solbriller

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR DREAMS (25% OFF ELLOS)