SEE YOU SUNDAY?

INTERIOR IDEA: DIY TEDDY CHAIR

wearemad-paustian-musling-teddy-stol-plysSidste år lavede jeg et fejlkøb. Vi skulle have en ny lænestol i stuen og i mangel på bedre endte jeg med, at købe en stol, som jeg ikke var 100% tilfreds med. Stolen fejler som sådan intet. Formen er fin og den er god at sidde i. Den passer bare ikke til vores lejlighed, nok mest pga. af farven og stoffet på stolen, som slet ikke spiller med resten af vores møbler. Jeg er faktisk endt med, at sætte den til salg – indtil jeg fik en idé til en forbedring af stolen. Da jeg spottede verdens fineste sofa i off-white teddy tidligere på ugen kom jeg i tanker om, at jeg jo kunne ombetrække stolen med teddy stof. Lidt a la Paustian’s Musling (øverst) bare i en lænestols version med betrukne armlæn. Stolens nuværende betræk er aftageligt, hvilket betyder at jeg kan tegne det af og sy et nyt. Nu skal jeg blot finde det rigtige teddy stof. Det skal helst ikke været alt for syntetisk. Et lammeskind ville være faktisk, men det bliver nok en lidt bekostelig affære at få spacial syet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU SUNDAY?