VICHY TRENCH, DENIM & RED PATENT

A GOOD CAUSE: PONDUS 50 ÅR

wearemad-danske-bank-pondus-plakat-08SPONSORET AF DANSKE BANK

I mandags var jeg forbi Danske Bank på Falkoner Allé i en god sags tjeneste for, at købe den nye Pondus plakat. Danske Bank’s maskot, Pondus, har i forbindelse med sit 50 års jubilæum nemlig fået en make-over i form af en plakat designet af Adam Hansel. Hele overskuddet af salget af plakaten går ubeskåret til Børnefonden og UNICEF for, at markere jubilæet og hjælpe børn i hele verden. Den populære pingvin har igennem årene stået i mange danske hjem og jeg ved ikke med jer, men jeg husker tydeligt, hvordan jeg som lille sparede hver en mønt jeg kunne skrabe sammen i min sparegris. Det gav mig en forståelse af penges værdi og jeg tog det meget seriøst, at spare op til alle mine drømme. Hvad jeg brugte mønterne på husker jeg ikke helt konkret, men jeg er sikker på at det meget vel kunne have involveret slik.

Den nye Pondus plakat koster 25 kr. og hele overskuddet fra salget går altså ubeskåret til Børnefonden og UNICEF, som hjælper børn i nød i verdens fattigeste lande. Børn uden privilegier og mulighder, til at få en bedre hverdag og uddannelse. Plakaten kan købes via MobilePay i alle Danske Bank’s filialer fra 5. april –  19. maj 2017, eller så længe lager haves.

Du kan læse mere om plakaten, projektet og historien bag Pondus her.

danske-bank-pondus-plakat-unicef

3 COMMENTS

 • Astrid

  Kan du fortælle lidt om plakaten bag pondus? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Astrid
   Ja, tanken bag den nye plakat er at fejre 50 års jubilæet og give Pondus en opdatering, så han kan komme tilbage ind i stuerne og samtidig samle ind til et godt formål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hov, troede du mente Pondus-plakaten 😀 Plakaten bagved er fra Beau Marché 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VICHY TRENCH, DENIM & RED PATENT