A GOOD CAUSE: PONDUS 50 ÅR

CHANGE OF (EASTER) PLANS

wearemad-mads-noergaard-munthe-comme-des-garcons-tote-05REKLAME-LINKS | leather jacket MADS NØRGAARD knit MUNTHE (IN STORES IN MAY) pants MUNTHE mules ASOS tote COMME DES GARÇONS sunglasses WEEKDAY

Jeg havde set frem til et påskedage med sol i Sverige, men lige nu ser det desværre ikke helt godt ud. Hvis ikke prognoserne når at ændre sig inden fredag, så bliver vi hjemme og bruger fridagene på at tjekke praktiske ting af den uendelige liste, som i lang tid bare har vokset sig større og større. Vi har bl.a. noget så spændende, som en kælder der har brug for en oprydning, noget træværk på en altan, som godt kunne bruge en kærlig hånd inden altansæsonen går igang, nogle lamper der skal hænges op osv. Jaa…. Jeg håber I har nogle lidt mere spændende påskeplaner på programmet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A GOOD CAUSE: PONDUS 50 ÅR