CHANGE OF (EASTER) PLANS

SCREENSHOTS #3

wearemad-screenshots


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er atter blevet tid til, at samle et udpluk af de seneste ugers screenshots fra Instagram, som bl.a. byder på både rejse- og taskedrømme, girlcrushes, en sej fætter, badeværelses goals og lidt til. Du kan finde tidligere ugers #screenshots her.

Læs også: Screenshots #2

wearemad-maria-bernard-asosSeje @Maria_Bernad (som lige nu er et af mine største insta-crushes) i den smukkeste kjole fra Réalisation og fine Gucci inspirerede sandaler fra ASOS.

wearemad-puffy-pancakes-crocs-christopher-kane-camoJeg har det stadig vildt over Jayne fra @stopitrightnow’s camo crocs fra Christopher Kane (og matchende kuffert!) og så drømmer jeg om, at rejse til Tokyo hvor jeg helt sikker ville tage forbi Hoshino Coffee i Shinjuku og smage deres “puffy” pancakes som @loveandoliveoil 😛

wearemad-annabel-rosendahl-la-jw-anderson-pierceJeg vil SÅ gerne tilbage til Californien og LA, hvor altid inspirerende @annabelrosendal det sidste stykke tid har sendt alt for fristende postkort fra… Den lyserøde Pierce taske fra J.W. Anderson står også ret højt på ønskelisten i øjeblikket og den er netop landet på MyTheresa i en ret fin mini Pierce udgave også.

wearemad-miu-miu-ballerina-lace-tom-ford-positanoTomFord’s Positano-eventyr, som udspillede sig på IG forrige uge, hvor it-girls som bl.a. @CamilleCharriere var “in for” det helt store treat og så drømmer jeg stadig om @HannaMV’s smukke ballet flats fra Miu Miu (som rent faktisk kan fås en lidt mere budgetvenlig udgave her)

wearemad-resortcorps-mail-order-bride-boyy-bagMin seje fætter @antonschmidt_ i cool Mail Order Bride sweatshirt fra @resportcorps og den smukke PVC Karl taske fra Boyy, som lissom J.W. Anderson tasken også er på sommerens ønskeliste.

wearemad-instagram-bathroom-the-apartment-intotheglossNår girl crush @lucywilliams02 liker et par af ens billeder og @intothegloss har fundet noget nær verdens flotteste badeværelse hjemme hos Tina Seidenfaden Busck, som også ejer The Apartment.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANGE OF (EASTER) PLANS