SCREENSHOTS #3

PACKING LIST: WEEKEND GETAWAY (TRAVELLING LIGHT)

carry-on-packing-list-weekend-getaway-light


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Senere på måneden tager jeg på en lille weekend getaway til Milano.  Men mere om det senere. Milano er en af de destinationer, hvor det altid er muligt at finde billige flybilletter til via f.eks. Momondo eller pakkerejser via Travelbird (se bare her og her), men de billigeste rejser er ofte eksklusiv bagage. Det gør mig ikke noget, at rejse med håndbagage når jeg blot skal være væk nogle dage og så ved ikke noget bedre end blot, at kunne tage min taske og gå ud af lufthavnen, uden at skulle stå og vente ved bagagebåndet. Det kræver dog lidt ekstra planlægning at pakke en god håndbagage, som både skal kunne indeholde tøj, sko og toiletartikler til en weekend eller mere. Hermed mine bedste råd til, at pakke den perfekte weekend getaway taske:

STEP 1

  • Start med at undersøg mål og vægt på håndbagagen hos det pågældende flyselskab. Jeg skal flyve med Easyjet, som f.eks. er meget strikse med deres bagageregler med mindre man flyver FlexiFare, hvor en ekstra taske er tilladt. Flyselskabet tillader kun, at man medbringer én taske i kabinen og ALT skal kunne være i denne ene taske – også selvom man måske har en lille crossbody ved siden af sin trolley/håndbagage. Målene for håndbagage hos Easyjet er 56x45x20 cm (hjul og håndtag medregnet) Der er til gengæld ingen begrænsning på vægt.

STEP 2

  • Kig på vejrudsigten på din destination og dan dig et overblik over dine dage i outfits. Hvor mange sæt tøj skal du bruge i løbet af weekenden? Kan du mikse og matche dine items? Er formålet med din rejse business eller pleasure? Forventer du at skulle gå meget eller skal du ud, at spise et sted hvor det kræver lidt pænere påklædning?

STEP 3

  • Find dine outfits, inklusiv sko, frem og planlæg hvordan du vil style dem så godt du kan. Det er ikke plads til, at have unødvendige items med, som du måske eller måske ikke får brugt. Gå efter gode items i din garderobe, som du har haft succes med tidligere og gå efter lette styles, som f.eks. et par pyjamasbukser, som ville kunne styles med en t-shirt og slides/sneakers til et dagslook og en top og slides/pumps til et aftenlook. Sørg så vidt muligt for, at pakke items som kan styles på kryds og tværs – og husk at efterlad plads i bagagen til lidt shopping 🙂

wearemad-packing-list-weekend-get-away-ganni-gestuz-winona-t-shirt

skirt MANGO jeans TOPSHOP BOUTIQUE pants BAUM UND PFERDGARTEN pink socks MONKI glitter shocks ASOS purple socks ASOS bag GANNI slides ZARA sneakers REEBOK pumps GESTUZ earrings WHISTLES  jacket HOPE top TOPSTOP t-shirt IDEA trolley EASTPACK bralette DOLCE & GABANNA swimsuit GANNI clutch LOEWE sunglasses LOEWE dress GESTUZ bracelet PILGRIM dress GANNI


Sammensætningen af mine outfits fordelt udover 3 (2,5) dage, dag og aften, kunne eksempelvis se sådan ud. Jeg ville nok have brug for en ekstra t-shirt, end vist over, som kunne styles med både nederdel, bukser og den lange kjole.

DAG 1 | DAG: Jeans, t-shirt, jakke, sneakers AFTEN: Kjolet-shirt, pumps, clutch

DAG 2 | DAG: Bukser, t-shirt, slides, taske AFTEN: Nederdel, top, slidesclutch     

DAG 3 | DAG: kjole, sneakers, jakke, taske

Læs også: Packing list: Carry-on (long flights)                                                    

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSHOTS #3