SHEET MASKS

CASA COOK, RHODES & KOS

1-23


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Jeg har oprettet en ny kategori på bloggen, som jeg har kaldt “bucket list”. Den kommer til at indeholde rejsedestinationer, cool hoteller, restauranter mm. på min bucket list, som jeg gerne vil besøge. Jeg har allerede en mappe på min telefon med samme navn, hvor jeg bookmarker destinationer, hoteller og restauranter fra bl.a. Instagram. Og hvorfor ikke dele dem med jer også! Måske sidder I med nogle gode tips ude bag skærmen eller mangler inspiration til den næste rejse eller sommerferie? Første hotelanbefaling i kategorien er Casa Cook, som består af to hoteller, et på Rhodos og det netop åbnede Casa CookKos.

Læs også: Ace Hotel Swim Club, Palm Springs 

Jeg elsker Grækenland og øerne i Det Ægæiske Hav, som jeg selv har besøgt et par gange. Senest Sifnos, hvor min kæreste og jeg havde lejet en gammel vinpresse igennem Airbnb, på vores sommerferie for to år siden. Vi har talt om at tage tilbage i år, men på den anden side så er der så meget andet der kunne være interessant i det græske øhav.

Jeg er dybt fascineret af ørkenen og Casa Cook’s to hoteller har netop den rette mængde dessert vibes møder middelhavslandskab a la de græske øer til, at jeg er helt solgt! De to hoteller er æstetisk indrettet og ligner smukke oaser i det bjergede landskab, som udgør det perfekte backdrop. Casa Cook er et “summer sanctuary for adults”, som de skriver på deres hjemmeside, og alle værelser har direkte adgang til pool.

Book et værelse på Casa Cook Rhodos via Hotels.com fra 850 DKK. pr. nat.

170403_cc_image_kos_1wearemad-casa-cook-rhodes-koscasa-cook-rhodos-by-georg-roske-026-a3casa_cook_rhodes_9est-living-casa-cook-rhodes-greek-islands-travel-17Pictures from Casa Cook and Lambs & Lions

2 COMMENTS

 • Nanna

  Min kæreste og jeg var på Casa Cook Rhodes i oktober, og det er super lækkert og skuffer på ingen måde, trods de meget høje forventninger! Kan helt sikkert anbefales, det er alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Nanna
   Det ser SÅ lækkert ud! Skønt at høre, at det også er lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHEET MASKS