PACKING LIST: WEEKEND GETAWAY (TRAVELLING LIGHT)

SHEET MASKS

wearemad-sheet-mask-asos-starskin-elemin-mad-beauty-oh-k-beauty-eye-padsSPONSORED BY ASOS | purifying sheet mask STARSKIN firming bio-cellulose sheet mask STARSKIN pro-collagen eye masks ELEMIS calming rose water mask MAD BEAUTY cooling panda eye pads OH K!

Jeg er dybt afhængig af sheet masks, som et ekstra boost til min skønhedsrutine en gang om ugen. Der ryger derfor ofte et par stykker med i kurven, når jeg shopper på ASOS, som har et ret fint udvalg af både K-beauty brands og andre masker. Jeg købte den del masker med hjem fra NYC, bl.a. et par “animal masks” fra Oh K!, som også har en ret vild gold leaf gel mask. En af de største fordele ved sheet maskes er, at de hjælper produktet med at trænge dybere ind i huden i en koncentreret mængde. Ved at forsegle produktet, med masken, øges optagelsen derved i huden. Det er dog ikke alle masker der er lige gode og jeg må indrømme, at det kan være lidt af en jungle. Jeg har dehydreret hud og går derefter ofte efter masker med hyaluronic acid, som denne maske der tilføjer fugt til tør hud. Maskerne er desuden geniale, at pakke med i håndbagagen på lange flyvninger, da de er super lette at bruge og giver huden det ekstra boost den har brug for i kabinen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PACKING LIST: WEEKEND GETAWAY (TRAVELLING LIGHT)