TRACK PANTS & SUEDE JACKET

BUDGET CATCH (SPEND MORE, SAVE MORE)

wearemad-asos-gingham-denimSPONSORED BY ASOS | bikini HERE slides HERE dungaree HERE wrap belt HERE dress HERE dungaree dress HERE slip dress HERE skirt HERE

Jeg har ligget i sengen hele dagen for, at pleje min forkølelse. Og hvad bedre at fordrive tiden med, end at kigge ASOS igennem for gode budget fund. Som nogle af jer måske så på min Instastory igår, så pakkede jeg en stor bestilling ud, som bl.a. indeholdte de fine perlebesatte slides der skulle vise sig at være meget bedre IRL end jeg havde forventet. Nu glæder jeg mig bare til, at det bliver varmt nok til at jeg kan bruge dem. Resten af i dag og frem til i morgen tidlig kl 9 tilbyder ASOS rabat, hvis du shopper for min. 950 DKK. Find rabatkoderne her:

RABATKODER

100 DKK RABAT VED KØB FOR OVER  950 DKK: SPRING100
200 DKK 
RABAT VED KØB FOR OVER 1450 DKK: SPRING200
350 DKK 
RABAT VED KØB FOR OVER 1750 DKK: SPRING350

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRACK PANTS & SUEDE JACKET