CASA COOK, RHODES & KOS

TRACK PANTS & SUEDE JACKET

wearemad-minimum-ruskinds-jakke-six-ames-track-pantsREKLAME-LINKS | jacket MINIMUM (COMING SOON) track pants SIX AMES knit MUNTHE (COMING SOON) bag GUCCI sneakers PUMA

Vi tog ikke til Sverige til trods for, at vejret pludselig viste sig at blive helt fint. Men slet så lovende så det altså ikke ud ifølge vejrudsigten torsdag eftermiddag, da vi besluttede os for at blive hjemme. Imellemtiden er jeg blevet syg, som mange andre åbenbart, så der var måske alligevel var en mening med at vi ikke tog til Sverige. Jeg nåede heldigvis, at få styr på kælderen inden, som jo var øverst på todo listen i løbet af påsken. Selvom planerne ikke helt gik, som først antaget, så har det alligevel været en hyggeligt påske og jeg har rent faktisk nået en hel del på trods af ondt i hals og hoved.

2 COMMENTS

 • Wendie

  Hvilken størrelse har du bukserne i? SÅ flotte!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Wendie
   En str. 38 🙂 De er SÅ gode!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASA COOK, RHODES & KOS