NEW YORK DIARY

NEW BATHROOM

wearemad-ifo-toilet


SPONSORED BY IFÖ


Da min kæreste og jeg flyttede sammen i hans lejlighed for omkring 4 år siden, fik den en mindre opdatering med maling m.m., og så var planen, at give vores lille Nørrebro badeværelse en make-over. Min kæreste fik lavet nyt badeværelse, da han flyttede ind for flere år tilbage men, som tiden går, bliver tingene slidt. Hvorfor vi nu også er ved at være så tæt på en udløbsdato, at vi snart ikke kan udskyde det længere. Første skridt er et nyt Ifö toilet, da kummen i vores nuværende rent faktisk har et brud i porcelænet. Dernæst skal vi have skiftet håndvask, armatur og blandingsbatteri. Da det er et klassisk Nørrebro-badeværelse er rummet meget småt, hvilket betyder at bad foregår lige op ad håndvasken. Det fungerer egentlig fint, og når man ikke har større forhold, så lærer man at finde sig tilrette med det man har.

Dermed ikke sagt at jeg ikke drømmer om et stort lækkert lyst badeværelse med seperat bruseniche (eventuelt i en lille niche a la denne løsning) med “rain shower”, et karbad, et væghængende toilet og masser af plads til alle mine produkter, håndkæder og et lille møbel. I samarbejde med Ifö har jeg fået lov til at illustrere mine badeværelsesdrømme i form af en inspirationskollage med mit absolut drømmebadeværelse. Og før vi engang flytter til noget større må vi nøjes med vores lille, men funktionelle, badeværelse. Nedenfor har jeg forsøgt at illustrere, hvad jeg forestiller mig kunne være den perfekte løsning til vores nuværende badeværelse. Det er vigtigt for os at vælge gode materialer, og det er et must at produkterne er miljøvenlige. Vi har ikke plads til en stor vask, men Ifö har rent faktisk nogle ret fine mini-vaske, som f.eks. denne håndvask med Clean-glasur. Derudover drømmer jeg om, at skifte vores almindelige spejl ud med et skab med låger og plads til opbevaring. Lige nu bliver spejlet vådt når vi bader, hvilket ikke ville fungere med ovenstående løsning, men hvis vi sætter et nyt bruseforhæng op, som går hele vejen hen forbi spejlet, vil vi kunne undgå at spejlet bliver vådt. Sidst, men ikke mindst, skal vi selvfølgelig have et nyt toilet. Jeg drømmer om et væghængt toilet, men jeg er ikke sikker på om det kan lade sig gøre på vores nuværende badeværelse. Hvis ikke, så skal det være dette gulvstående Spira-toilet, som har en fin form, spareskyl og er Ifö Clean-behandlet. Alle Ifö toiletter er miljøvenlige og den nye Spira-serie har, udover at være ret smuk, en særlig form for struktur i porcelænet kaldet Clean-glasur,  som lukker porerene i materialet, og derved gør toiletter og vaske lettere at holde rene og giver produkteterne en længere levetid. Ifö’s produkter består derudover udelukkende af genanvendelige materialer, og det næsten 70 år gamle firma’s filosofi er, at deres produkter skal gøre nytte fremfor at skade miljøet. Derudover var Ifö de første i verden til at lancere et vandbesparende skyld.

Vi har længe udskudt projekt “opdatering af badeværelse”, men efter at lave lavet kollagerne og set produkterne fra  Ifö har jeg/vi faktisk fået blod på tanden og er så småt ved at være klar til at gå i gang. Det bliver helt ubeskriveligt, når det engang bliver færdigt, og selvom vi har vænnet os til vores nuværende løsning, så er jeg sikker på at vi får en hel ny oplevelse af rummet at og det rent faktisk bliver et sted, hvor man har lyst til at opholde sig og hvor jeg kan nyde at gøre mig klar om morgenen.

wearemad-ifo-spira-cleanFOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

 • Sophie

  Jeg kan kun sige “gør det”. Vi renoverede vores meget lille københavner badeværelse sidste sommer. Vores badeværelse måler ca 0,9m x 1,2m. Det var selvfølgelig rigtig dyrt, ifht kvadratmeterprisen, men vi er blevet SÅ glade for det. Først sagde vores håndværkere, at det ikke var muligt med væghængt toilet, men efter at jeg sagde at det var et meget stort ønske, så fandt de en løsning med et væghængt toilet, som har mindre mål end almindeligt.. det er blevet så fint, og så er det også meget lettere at gøre hele badeværelset rent nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Sophie
   Ejh det lyder helt faktastisk! Jeg GLÆDER mig også til, at vi kommer igang og det engang bliver færdigt. Og ja rigtig god pointe med rengøring!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK DIARY