NEW BATHROOM

WEDDING SEASON: PARTY DRESSES

wearemad-wedding-dress-kjoler-gaest-festREKLAME-LINKS | 1. ruffle dress ASOS 2. sequin dress PREEN THORNTON BREGAZZI 3. lace dress GANNI 4. mesh dress GANNI 5. lace dress GANNI 6. embroidered dress ASOS 7. long sleeve ASOS 8. appliqué dress TOPSHOP 9. floral dress VETEMENTS

Jeg har hele tre bryllupper at se frem til, som gæst den kommende sommer. Eller det vil sige to bryllupper, for to af dem ligger desværre på samme dag og selvom jeg har svært ved, at erkende det, så bliver det nok svært for mig, at være i to forskellige dele af landet på samme tid. Til den første bryllup i juni er dresscoden “Smoking/Black Tie” og til brylluppet i august “Summer dresses and suits”. Jeg har ellerede erhvervet mig denne drøm af en kjole fra 2ND DAY, som jeg planlægger at skulle have på til brylluppet i august. Jeg kan godt lidt når min kjole matcher min kærestes jakkesæt i en eller anden grad og jeg er ret sikker på, at han ihvertfald skal have et lyst på. Derfor mangler jeg en mere formel kjole til “Black Tie” brylluppet i juni, hvor min kæreste selvsagt skal have smoking på. Et par af kjolerne over kunne være gode bud, til begge bryllupper og alt afhængig af dresscoden, kunne jeg nok godt finde på, at style et par af dem med en lille jakke eller oversize blazer for at opveje det feminine look en smule. Hvilken kjole er din favorit?

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BATHROOM