PINK SUEDE

PRETTY PLEATS

wearemad-mads-noergaard-asos-zadig-voltaire-02SPONSORED BY ASOS | leather jacket MADS NØRGAARD knit 2ND DAY skirt ASOS (SALE) pants ASOS slides ZARA (SIMILAR) bag ZADIG ET VOLTAIRE

Jeg så småt ved at være ovenpå igen efter påskens forkølelse, som endte med at koste mig 4 dage i sengen. Igår, hvor jeg havde et par aftaler i byen, var jeg hoppet i en af mine goto items dette forår, nemlig min plisserede nederdel med blomster fra ASOS, som netop nu er nedsat på webshoppen, og stylet den med et par cropped bukser og slides. Selvom min kæreste syntes jeg er skør, så er jeg ret vild med slides tilsat et par glimmerstrømper lige for tiden og skal helt sikkert have klikket disse smukke perlebesatte slides hjem ASAP!

wearemad-asos-pleated-skirt-mads-noergaard-leather-jacket

1 COMMENT

  • Kathe

    Hvis du vil sælge nederdelen til en god pris, er jeg meget interesseret i at købe den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK SUEDE