10 THINGS THAT MAKES ME HAPPY RIGHT NOW

LATELY #39

wearemad-42raw-avocado-mads-noergaardINDEHOLDER REKLAME-LINKS

På trods af at dagen startede med nyheden om, at min rejse til Milano i weekenden er aflyst (a propos gårsdagens sene indlæg) og verdens længste næse, så vil jeg alligevel prøve at tage ja-hatten på med en tilbageblik på ugen/ugerne der gik siden sidst, som på trods af sygdom, bød på en del rare stunder…

^^ Sund frokost og de lækreste sweet potato fries på 42RAW med sødeste Frede og højt humør iført plissé og strømper i sandalerne, som affødte en del, ikke udelukkende positive, kommentarer irl og på de sociale medier…

wearemad-aperol-spritz-custommade-shearlingJakke-kærlighed fra Custommade’s AW17 kollektion og matchende drinks <3

wearemad-mother-vine-bigoli-pasta-pestoMin kæreste og jeg var til den lækreste vinsmagning hos Mother Wine med efterfølgende italiensk “social dinner” på første salen samt en god hverdags ret a la bigoli-pasta med hjemmerørt grønkålspesto toppet med courgette og parmesan.

wearemad-taxa-chevre-chaud-taxa-beau-marcheOg spontan chèvre chaud lunchdate på Café Taxa med min kæreste samt stilleben fra en af mine absolut yndlings butikker i København, Beau Marche.

wearemad-oh-by-kopenhagen-furDe smukkeste pelsende slides fra Freja’s samarbejde med Oh! x H2O samt verdens sejeste lille rygsæk med pompom’er fra Oh! by Kopenhagen Fur.

wearemad-minimum-six-ames-munthe-strik70’er vibes i ruskind fra Minimum og track pants fra Six Ames samt masser af sofatid i matchende strik fra Munthe (i butik til maj) og tæppe fra Louise Roe.

wearemad-custommade-asos-pearl-sandalsEndnu et sneak peak fra Custommade’s fantastiske AW17 kollektion og mine fine nye slides med perler på budget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS THAT MAKES ME HAPPY RIGHT NOW