48H IN MILAN: 17 COOL SPOTS TO VISIT IN THE CITY

BACK ON TRACK (AND A FRIDAY TIP)

wearemad-stories-track-pants-mads-noergaard-army-jacketREKLAME-LINKS | jacket MADS NØRGAARD pants & OTHER STORIES sneakers NIKE bag GUCCI

Den lamme overskrift hentyder selvfølgelig til mine nye track pants fra & Other Stories, som jeg klikkede hjem et par dage inden Milano. Det ligner dog, at de ikke er online i hvide mere, men kun i sort. Der hang ellers en del inden i butikken igår, da jeg var forbi for at returnere et par røde track pants, som jeg også have klikket hjem, men fortrød, da de i så fald ville blive mit tredie par røde bukser erhvervet indenfor en kort periode… Bukserne over var dog en keeper og modellen er faktisk så god, at jeg overvejer at klikke dem hjem i sort også. Jeg er ihvertfald ret vildt med detaljen med den røde stribe ned af siden.

Inden jeg afslutter dagens monolog om track pants, vil jeg lige anbefale en butiksåbning. På fredag kl 16 åbner Magasin Kgs. Nytorv (og Lyngby) nemlig dørene for deres nye eksklusive shopping univers Belle Boutique. Dameafdelingen har nemlig fået en makeover og det fejrer magasin med et lækkert event i butikken, hvor en række nye brands, som Lovechild 1997, Nué Notes, Alexander Wang mf. vil blive præsenteret. Derudover vil der være et trendoplæg af Elle’s chefredaktør Cecilie Ingdal, huddemonstration fra La Mer, mulighed for at få lagt en gratis make-up hos Bobby Brown samt deltage i konkurrencen om et komplet outfit fra nogle af de nye brands fra Belle Boutique. Der vil være goodiebags til de første 250 tilmeldte og du kan læse mere samt tilmelde dig eventen her.

wearemad-stories-track-pants-mads-noergaard-nike-air-97-silver-bullet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

48H IN MILAN: 17 COOL SPOTS TO VISIT IN THE CITY