DOMO ARIGATO

LATELY #40

wearemad-stella-nova-darling-kunsthal-charlottenborg-afgang


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Der er gået 2 uger siden sidste tilbageblik på ugen der gikda der kom en weekend getaway til Milano i vejen. Udover en rejse så har de seneste uger budt på travlhed, en masse aftaler, arbejde, møder, en forsmag på sommeren, kæreste-tid og lidt til. Hermed et par af højdepunkterne fra de seneste par uger…

^^Jeg luftede mit nye camo-sæt fra Stella Nova og var på Kunsthal Charlottenborg og se afgangsudstillingen for MFA, som kan opleves frem til d. 28. maj.

Læs også: Lately #39

wearemad-hoest-herbivoreOg frokost på Höst med Gardenia samt tog en forsmag på sommeren med ny flettaske og kjole fra H&M, samt rose/hibiscus face mist fra Herbivore Botaniclas

wearemad-stories-envelopeJeg fandt den den sejeste “brev” organiser fra & Other Stories, iøvrigt virkelig fine stationery linie.

wearemad-victorinox-milano-trolleyJeg rejste til Milano udelukkende med min smarte carry-on trolley (find min håndbagage pakkeguide her), hvilket altså fungerede overraksende godt! Jeg følte ikke jeg manglede noget og kom endda retur med én ubrugt overdel.

wearemad-asparges-adaxOg så har jeg spist asparges i bunkevis, som er i sæson netop nu og blevet den lykkelige ejer af denne smukke taske fra Adax.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOMO ARIGATO