BUDGET CATCH (GREAT ESCAPE)

SEE YOU SUNDAY?

wearemad-sparkz-hunkoen-gina-tricot-denim


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


 denim jacket GINA TRICOT shirt HUNKØN STUDIO (IN YELLOW) pants SPRAKZ sunglasses WEEKDAY bag GUCCI (SIMILAR) slides GUCCI watch LONGINES

Jeg har tilføjet et par nye favoritter til forårsgarderoben i form af de mest behagelige bukser, som jeg forelskede mig i efter at have set dem på Michelle, en cool printet skjorte og en mørk denim jakke. De gyldne slides er fra sidste sæson og vinder stadig point. Og speaking of sidste sæson, så sælger jeg atter engang ud af garderoben til månedens Tradono Market, som afholdes på søndag fra 11-17 på i København. Det er altid en kæmpe succes og jeg glæder mig til, at få ryddet lidt ud i sommergarderoben fra sidste sæson, som jeg netop har fundet frem fra gemmerne. Men jeg kommer selvfølgelig også til, at have nogle nyere items med som søger nye hjem. Jeg håber at se mange af jer på søndag, det er altid så hyggeligt!

TRADONO MARKET
KBH Volume
Enghavevej 80
2450 København SV

Du kan læse meget mere om eventet her, hvor der er også er mulighed for at få fat i VIP-billeter, som giver adgang 1 time før markedet åbner!

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET CATCH (GREAT ESCAPE)