HOILDAY HOME: ACE HOTEL & SWIM CLUB, PALM SPRINGS

VAMOS A LA PLAYA

wearemad swimsuit monki toteme positano


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


graphic swimsuit TOTÊME lace-up swimsuit & OTHER STORIES spaghetti strap swimsuit WEEKDAY (IN PINK) bikini H&M ruffle swimsuit MONKI (IN BLACK)

Der går nok lige nogle uger (måneder?) inden der er badevejr herhjemme, men derfor kan man jo godt begynde at kigge efter nyt badetøj. Jeg er altid på udkig efter den perfekte bikini eller badedragt og et af mine favorit steder at shoppe badetøj er ASOS, fordi de både har gode budgetfund og et kæmpe udvalg. Min overkrop er ret lang, hvorfor min kropsbygning nok i virkeligheden passer bedst til bikini. Jeg kan dog rigtig godt lide badedragter, bare for at gøre det lidt sværere for mig selv, og jeg fundet et par af mine favoritter samt en enkelt meget fin (og udsolgt) bikini med balconette og højtaljede trusser. Jeg tror måske også godt, at jeg kunne finde på at klikke denne asymetriske pink badedragt hjem fra WEEKDAY. Boozt tilbyder desuden -20% på badetøj hele weekenden, hvilket betyder at badedragten fra Totême er nedsat i tan og sort.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOILDAY HOME: ACE HOTEL & SWIM CLUB, PALM SPRINGS