VAMOS A LA PLAYA

10 THINGS THAT MAKES ME SAD RIGHT NOW

wearemad-munthe-hotel-viu-milano-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


I forlængelse af listen med 10 ting der gjorde mig glad i april har jeg fundet 10 ting der gør mig mindre glad i maj. Heldigvis opvejer antallet af daglige ting der gør mig glad for listen under, som selvfølgelig skal læses med en vis ironi. Ikke desto mindre er livet ikke lutter lagkage, så hermed 10 “first world problems” (pånær #1 som bare er virkelig sørgelig) serveret på et sølvfad.

#1 At vores andemor i gården har mistet 7 (!) ællinger på under en uge! Enten er der en seriemorder på spil i gården eller også er det vores dumme skader der er på rov.

#2 Regn! At vi er 2 uger inde i maj og foråret stadig er MIA.

#3 At jeg af ovenstående grund hverken har haft mulighed for, at indvie altanen eller have disse lyserøde skønheder på endnu.

#4 Jaden Smith’s afklippede hår-dusk til MET Gala. Jeg får det fysisk dårligt.

#5 Når man har markeret en lang række emails og kommer til, at klikke archive i stedet for trash

#6 At jeg på ugentlig basis modtager opkald fra personer, der tror de har ringet til Ejendomsadministrationen ATB. Jeg har googlet mig frem til ATB’s telefonnummer, og den er god nok. Der er kun 1 ciffer, som adskiller mit nummer fra deres… Jeg må derfor affinde mig med, at skulle høre en hel masse halve historier om fremmede menneskers boligproblemer, der alle er så opsatte på at få så mange informationer som muligt, fortalt hurtigst muligt, inden jeg kan nå at sige forket nummer.

#7 PostNord og DHL’s latterligt (!) høje ekspeditionsgebyrer for “håndtering” af fortoldede pakker. Når man betaler 160 kr ekstra i ekspeditionsgebyr for en vare der har kostet 90 kr, hvis told og moms gebyr løber op i beskedne 26 kr, så forventer jeg også at min pakke får roomservice og spa behandlinger ude på lagerhotellet, hvor den bor den dag det tager mig at betale toldgebyret…

#8 Elendig service. Hvorfor gør nogle firmaer det så svært for sig selv og andre?

#9 At ens “gemte” gram’s ikke forsvinder fra “gemt” mappen, når man tilføjer dem til en “samling” på Instagram. Det er noget rod, rent ud sagt.

10# At jeg er typen der rejser mig fra skærmen, midt i tilblivelsen af denne liste, for at finde en håndcreme. Hvorpå jeg en 1 time senere vender tilbage til min computer og har støvsuget under sengen, vasket op, sorteret tøj mm. og glemt alt om hvad det var gik efter… #thestruggle

Læs også: 10 ways to get into trouble in Singapore

wearemad-hotel-viu-milano-munthe-dressFOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAMOS A LA PLAYA