10 THINGS THAT MAKES ME SAD RIGHT NOW

GINGHAM GOALS

wearemad-asos-gingham-shirt-tie-front


SPONSORED BY ASOS


 jacket MINIMUM shirt ASOS pants GINA TRICOT (SIMILAR) bag ZARA sneakers NIKE sunglasses ASOS (IN BLACK) watch LONGINES 

Det lykkedes mig endelig at bestille den ternede skjorte med bindebånd hjem fra ASOS efter, at have linket til den et par gange. Den har været udsolgt, men er nu igen tilgængelig i et par størrelser og viste sig endda også, at være et af de items, som overrasker positivt ved levering. Båndet kan nemlig bindes på flere forskellige måder alt efter hvordan man ønsker at style skjorten og så er materialet ret fint og kraftigt. Mine favorit sneakers dette forår, Nike Air Max 97 Silver Bullet, er også på lager igen. Man skal dog virkelig være hurtig, hvis man gerne vil have et par, da de bliver udsolgt før man overhovedet kan nå at sige blogger-sko!

wearemad-asos-gingham-shirt-blueFOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS THAT MAKES ME SAD RIGHT NOW