MINI-DRESSES

LATELY #41

wearemad-lojos-social-food-copenhagen-asos-gingham-04


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Endnu en uge er gået i maj og det virker endelig så småt, som om foråret for alvor er ankommet. På trods af et par regnbyer hist og her. Men nok om vejret. Hermed et par af højdepunkterne fra den forgangne uge, der bl.a. bød på et par gode middage i godt selskab, et loppemarked og -fund, en god sag, et par nye tilføjelser til garderoben og lidt til.

Læs også: Lately #40

wearemad-handvark-apartment-realisation-par-dress Gode drinks hos Handvärk til produktlancering med Philips samt et par nyerhvervelser til garderoben, som hænger og venter på lidt varmere temperaturer.  

wearemad-minimum-suede-handvark-apartment Ugens budget fund og yndlings sneakers samt detalje fra Emil’s flotte lejlighed

wearemad-gadens-boern-lojos-socialTidligere Society B blogger, Julie Pallensen, lancerede et fint nyt projekt til fordel for Gadens Børn, som jeg hoppede i i en god sags tjeneste (køb t-shirten her) og så spiste jeg middag på Lo-Jo’s Social sammen med Mie og “mommy to be” Emilie.

wearemad-oisters-lemon-realisation-par-dress Jeg fik serveret smukke østers, som jeg endnu ikke har lært at spise, til lancering hos Philips og fandt sommerens hotteste (og vovede) mini-kjole fra Réalisation Par til søndagens Tradono Market.

wearemad-sparkz-hunkoen-be-steakJeg gik rigtig meget med mine nye grønne bukser og spiste lækre New Zealandske tenderloins med fritter og bearnaise på Be Steak på toppen af Illum sammen med min kæreste.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI-DRESSES