LATELY #41

LADY IN RED

wearemad-1979-lovechild-suit-markberg-03


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


 jacket 1979 LOVECHILD t-shirt STIG P pants 1979 LOVECHILD bag MARIE JEDIG X MARKBERG (SALE) sneakers NIKE sunglasses WEEKDAY

Sådan så jeg ud tidligere på ugen, hvor jeg var hoppet i mit nye pepita ternede sæt fra 1979 Lovechild. Jeg elsker sæt, bl.a. fordi de ofte kan være med til at afværge en eventuel tøjkrise, men jeg kommer helt sikkert også til at style jakken uden bukserne, sammen med andre items fra min garderobe. Eventuelt et par klassiske jeans, en fin slip-dress med en t-shirt under eller måske denne smukke hvide kjole fra & Other Stories.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #41