FEELS LIKE SUMMER

DESTINATION: CALPE & LA MURALLA ROJA, COSTA BLANCA

Alic_Calp_06.tif


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Min kæreste og jeg så småt ved, at planlægge årets sommerferie. Vi bliver altid i Europa, når vi holder sommerferie sammen og favorit destinationerne er Italien, Grækenland og Spanien. Vi er ikke verdens bedste til, at være ude i god tid ift. planlægningen, hvorfor vi heller ikke har slået os fast på noget endnu. Jeg tror muligvis vi hælder til Grækenland, som altid er en vinder, eller Spanien i år, da vi var på Sicilien sidste sommer – som iøvrigt var de to mest fantastiske uger nogensinde! Det efterhånden ved, at være en del år siden jeg har været i Spanien og drømmer derfor lidt om at besøge Calpe, som jeg syntes ser ret faktastisk ud. Valget var først faldet op Ibiza og Formentera, men den villa vi ville have lejet er desværre udlejet resten af sæsonen. Jeg er dog lidt i tvivl ift. til Calpe og om byen er lidt for stor og turistet til os? Hvis der er nogle af jer, der har været i området, gerne den gamle bydel, må I meget gerne smide en kommentar med jeres meninger, tips mm. Jeg har selvfølgelig det smukke La Muralla Roja og Xanadu på min bucket list, som er et absolut must hvis man er i Calpe. En lidt mindre by i området kunne også være en mulighed. Umiddelbart bliver jeg lidt skræmt af alle højhusene og de overfyldte strande der dukker om når man googler Calpe, men skriver man derimod Calpe Old Town, ser byen ret hyggelig ud.

Calpe ligger på Costa Blanca kysten i provinsen Alicante, som også er den lufthavn man flyver. En hurtig søgning på Momondo viste flybilletter helt ned til 1000 DKK i august, hvor vi højst sandsynligt holder vores ferie.

Læs også: Casa Cook, Rhodes & Kos

wearemad-la-muralla-roja-alicante-calp-02wearemad-la-muralla-roja-alicante-calp-03FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEELS LIKE SUMMER