#MYFAVORITESPOTS KØBENHAVN K

BUDGET CATCH (FESTIVAL SEASON)

wearemad-asos-budget-catch


SPONSORED BY ASOS


wrap top HERE dress HERE earrings HERE denim jacket HERE sweatshirt HERE hat HERE t-shirt HERE sandals HERE

Sidste gang jeg lagde en bestilling hos ASOS røg der en sort bucket hat i kurven, som jeg endnu ikke har haft mulighed for at have på, men egentlig glæder mig lidt til at at tage i brug – måske til årets første festival? “Bøllehatten” var ret moderne da jeg gik i folkeskolen, hvor den helst skulle være armygrøn. Dengang stylede jeg den med en denimjakke og et par cargo pants eller baggy jeans og en tank-top. I 2017 ville jeg måske holde fast i denimjakken, men skifte bukserne ud med en lidt mere feminin nederdel eller kjole og et par sneakers i bedste festivalstil.

Læs også: Budget catch (Great Escape)

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MYFAVORITESPOTS KØBENHAVN K