BUDGET CATCH (-20% OFF ASOS)

A FLORAL SKIRT

wearemad-mads-noergaard


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


t-shirt & OTHER STORIES skirt MADS NØRGAARD bag MARIE JEDIG X MARKBERG (SALE) jute bag H&M sneakers SHOEBIZ sunglasses CHLOÉ (SIMILAR) watch LONGINES

Sådan så jeg ud igår da jeg mødtes med Sidsel efter min lille selvforkælelses formiddag, som I kunne følge med i på min Instastory. Jeg skal nok lige fortælle lidt mere om hvad det gik ud på senere, for det var nemlig en helt fuldstændig fantastisk oplevelse. Den blomstrede nederdel har siddet på mig hele weekenden, da vi var ude at sejle lørdag, søndag og mandagen med – og jeg spår at den kommer til at sidde på mig resten af sommeren med.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET CATCH (-20% OFF ASOS)