POSITANO DREAMS

15 FAVORITES IN MAY

may17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Maj du søde milde. Det er sidste dag i maj hvilket betyder en ny favoritliste, som i denne måned bl.a. byder på et par nye lækre tilføjelser til badeværelseshylden, sommerfavoritter, en ny (og meget ventet) sæson af en kult-serie og lidt til. Selvom vejret i dag måske ikke lige indbyder til en aften på altanen (eller Distortion for den sags skyld), så har maj nu alligevel været ret fin. Specielt forrige weekend, hvor sommeren for alvor ramte København. I morgen er det helt officielt sommer, så mon ikke det gode vejr snart vender tilbage?

#1 Mark Twain’s The Adventures of Huckleberry Finnsom ligger på mit natbord (efter jeg har stjålet den fra min kæreste) og jeg glæder mig til at læse.

#2 Vandmelonsalat med feta og frisk oregano, som er det perfekte tilbehør til måltider på altanen og en klar sommerfavorit.

#3 Mit nye lyseblå hårelastik i mink fra Pico, som også pynter fint om håndleddet.

#4 Apollo Bar & Kantine på Kunsthal Charlottenborg, som sætter rammerne for det perfekte lunch/after work spot med lækre småretter, god stemning og smukke omgivelser. Du kan finde flere København K favoritter i min nye guide-serie her.

#5 Produkterne fra The Ordinary, som jeg bestilte på ASOS (her og her) for noget tid siden. De er yderst effektive, budgetvenlige og uden alle mulige unødvendige tilsætningsstoffer. Produkterne indeholder 1-2 ingredienser i høj koncentrat og er resultatorienterede, effektive og fri for parabener, sulfater, mineralolie mm. Især serummet med 2% hylaronic acid fugter virkelig igennem. Jeg skal helt klart have bestilt nogle flere produkter fra The Ordinary asap!

#7 Mine nye bananøreringe fra Maanesten 🍌

#8 Læbepomaderne fra Eossom går på rotation i mine hverdagstasker og derfor altid er med mig på farten. Normalt er Sweet Mint favoritten, men efter at have erhvervet mig en Summer Fruit har den tidligere favorit fået skarp konkurrence.

#9 De 100% naturlige GMO-fri soja lys fra Munio Candela med fine tørrede blomster støbt ind i sojamassen, som desuden dufter helt fantastisk!

#10 Duften og synet af syrentræerne, der står i fuldflor i vores gårdhave.

#11 Lette bomuldsskjorter til lune sommeraftner, som denne stribede skjorte fra Malene Hocke der er blandt favoritterne denne sæson.

#12 LaMer’s fantastisk Lifting Eye Serum, som jeg netop har tilføjet til badeværleseshylden og i kombination med min Eye Concentrate gør underværker for begyndende smile/kravetæer.

#13 Strandtasken fra H&M Home, som jeg efterhånden har fået en del forespørgsler på, og har været en hverdags og weekend favorit de sidste uger.

#14 Twin Peaks: The Return, som jeg har set frem til meget længe. Den er præcis ligeså underlig og “David Lynch”, som jeg havde håbet og så er seriens returning cast intet mindre en genialt. Serien kan ses på HBO.

#15 Den fineste stribede badedragt fra &OtherStories, som vist kræver en nærmere kig i butikken.

Læs også: 15 Favorites in April

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSITANO DREAMS