BEAUTY CRUSH: FRENCH GIRL

HEARTLAND FESTIVAL

wearemad-hartland-festival-egeskov


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jacket MADS NØRGAARD dress CUSTOMMADE jeans WEEKDAY bag MARIE JEDIG X MARKBERG (SALE) sneakers NIKE

Det var egentlig meningen, at min kæreste og jeg skulle have været på Heartland Festival hele weekenden, men en polterabend faldt samtidigt og jeg inviterede derfor min mor med til koncert lørdag aften, hvor bl.a. London Grammar og Eddie Vedder spillede. Vi ankom først 19.30 (hvorfor mængede af billeder også er en smule begrænset) og havde derfor ikke havde verdens længste dag. Ikke desto mindre nåede vi at opleve musikken, maden og den gode stemning, som festivalen er så kendt for. Eddie Vedder var en fornøjelse og jeg er så glad for, at jeg fik mulighed for at overvære hans første optræden i Danmark. Det var ligeledes mit første møde med Heartland Festival, men helt sikkert ikke det sidste! Næste år tager jeg revanche og håber på lidt flere timer i Hjerteland og et mindst ligeså godt line-up, som i år.

Læs også: MIL16 x MyNewPieces

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY CRUSH: FRENCH GIRL