SEE YOU SUNDAY!

INTERIOR UPGRADE (NEW IN & PRE-SALE)

 

wearemad-ellos-galerie-maeght-reflections-mirror


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


rug ELLOS coffee table ELLOS mirror REFLECTIONS COPENHAGEN flower pot ELLOS pillow ELLOS print STILLEBEN

Før-udslaget er så småt ved at gå igang rundt omkring på nettet. Blandt andet hos Ellos, hvor jeg rent faktisk endte med at klikke et par ting hjem fra igår. Udover udsalg på en del varer, så tilbyder webshoppen også -40% på den dyreste vare (gælder dog ikke møbler). Jeg har længe drømt om det smukke kelim-tæppe, som lige nu er nedsat med -30%, men eftersom jeg næsten lige har købt dette tæppe lod jeg det blive ved drømmen. Til gengæld fandt jeg denne fine pude i krøllet lamsom minder om den jeg viste her, og jeg endte med at få -40% på. Derudover klikkede jeg dette fine rullebord hjem, som jeg glæder mig til at skifte mit gamle natbord ud med. Både kelim-tæppe, sofabord og den fine urtepotte er lige nu nedsat med 30-50%.

Læs også: Hourglass

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU SUNDAY!