DAMAGE CONTROL

SCREENSHOTS #6

wearemad-screenshots-instagram


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Mandagen byder på en ny samling af screenshots fra den seneste tid på Instagram, som inkluderer alt fra kage-cravings, de perfekte hvide sandaler på budget, et par krøllede hundevenner og det sejeste remake af en gammel IKEA-klassiker. Enjoy!

Læs også: Screenshots #5

wearemad-screenshots-zara-sandals-whiteHvem der bare boede et sted, hvor der var sol og sommer hele året rundt lissom @brooketestoni i Australien og kunne gå i de perfekte hvide sandaler fra Zara via @marionawarda.

wearemad-realisation-par-daisy-dress@lucywilliams02 bar min Realisation Par kjole til perferektion og @lainyhedaya spottede en brun palette af krøltoppe foran en café i NYC. Og ja, det er svært at vælge en favorit 🐶

wearemad-valrhona-woodbury@now_foragers feed giver mig konstante kage- og dessert craving og så mindede @hannamw mig om at jeg SKAL besøge Woodbury Common næste gang jeg er i New York!

wearemad-partnershipeditions-mads-noergaard@lucywilliams02 (igen) tippede om kunstkollektivet @partnershipedition med up-coming kunstnerne til overkommelige priser og så er og bliver Winston en klar favorit når det kommer til krøltoppe – og så endda i favoritstriber fra @madsnorgaard

wearemad-ikea-limited-edition-bag-chips-bag-recycle@rockpaperdresses var forbi vores svenske naboer og delte den sejeste nyfortolkning af den klassiske IKEA-pose i en limited edition, lavet af genbrugte chipsposer og så havde jeg det ret sjovt over ovenstående “meme”, som jeg ikke kan huske hvor jeg fandt, men ikke desto mindre er ret sjov hvis man følger med i den nye sæson af Twin Peaks. 

 FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

 • Kathe

  Det er virkelig nogle fine indlæg de her med screenshots, så forsæt endelig med dem 🙂 Jeg er selv blevet inspireret til at tage screenshots af alle de lækre ting de sociale medier byder mig og nyder at kigge kamerarullen igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Kathe
   Skønt at høre, at du er blevet inspireret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAMAGE CONTROL