SCREENSHOTS #6

WEDDING LOOK #1

wearemad-malene-hocke-gestuz-pumps


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


skirt MALENE HOCKE shirt MALENE HOCKE pumps GESTUZ (SALE) mesh bra & OTHER STORIES briefs & OTHER STORIES bag CULT GAIA (SIMILAR) sunglasses CÉLINE

Jeg er i en gevaldig kjole-knibe før weekendens forestående bryllup på Bogø. Programmet byder på grill fredag aften og bryllupsfest med black tie dress code lørdag. Som nogle af jer måske så på min Instagram Story i weekenden, hvor jeg delte et billede af potientielle kjoler, så er det ikke ligefrem fordi jeg mangler valgmuligheder til lørdages fest – jeg kan bare ikke vælge. Nok mest fordi jeg ikke helt ved hvad jeg gerne vil og ingen af kjolerne kan fortælle mig det. Fredagens outfit er dog på plads i form af ovenstående smukke silke sæt fra Malene Hocke. I virkeligheden har jeg lyst til, at tage sættet på lørdag, men jeg tror ikke helt looket er dressy nok ved siden af min kærestes smoking.

Læs også: Wedding Season: Party Dresses

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSHOTS #6