WEDDING LOOK #1

SUNNY SIDE UP

wearemad-stig-p-gestuz-culotte-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


shirt STIG P pants GESTUZ (SALE) sunglasses CHLOÉ (SIMILAR) flats CÉLINE ring MAANESTEN watch LONGINES

Sådan så jeg ud igår hvor jeg havde et par aftaler i byen. Jeg var iklædt ny skjorte i det lækreste materiale fra Stig P og søndagens loppefund på fødderne, som jeg var så heldig at finde til en uhørt god pris. Skjorten fra Stig P findes også i top, nederdel og kjole, som netop nu er nedsat hos Boozt.

Læs også: Back In The City

wearemad-stig-p-gestuz-maanesten-celine

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

 • Stine

  Så deilige bukser fra Gestuz! Vet du hva modellen heter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Stine
   De hedder Jennifer – jeg har opdateret linket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDDING LOOK #1