FACE TREATMENT: MESOTERAPI HOS N'AGE

CORAL MULES FOR SUMMER

wearemad-weekday-mango-blouse-jane-koenig-gucci-cat-eye


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jeans WEEKDAY blouse MANGO (SALE) earrings JANE KØNIG mules TOPSHOP bag MUUÑ sunglasses GUCCI

Der mangler et par koral røde mules i min garderobe og ovenstående fra Topshop rammer ret godt plet i forhold til det jeg forestiller mig. Jeg ville style dem med lyse eller helt hvide jeans, som modellen fra Weekday, for det perfekte sommer look. Skoene ville også være fine med en let sommerkjole, som denne grønne kjole fra Gestuz (som iøvrigt er nedsat) tilsat en lille stråtaske.

Læs også: Weeding Look #1

Om få timer kører min kæreste og jeg mod Bogø, hvor weekendens bryllup finder sted. Jeg tror langt om længe jeg har besluttet mig for en kjole til lørdagens fest, men jeg tager en reserve med med i tilfælde af, at jeg skulle nå at ændre mening. Følg med på Instagram og se hvad jeg beslutter…

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FACE TREATMENT: MESOTERAPI HOS N'AGE