LONG SATIN SKIRT

NEW BATHROOM: PART II – SANITATION & MOCK-UP

wearemad-badevaerelse-ifo-spira


SPONSORED BY IFÖ


Efter mit sidste indlæg med badeværelsesdrømme, er vi rent faktisk kommet et skridt nærmere realiteten om et nyt badeværelse. Som jeg skrev sidst, så er vores badeværelse meget småt og det er derfor ikke muligt, at lave de store udskejelser i forhold til elementer og opbevaring. Det har defor også været meget vigtigt  for os, at vælge den rigtige sanitet, som både er pladsbesparende, praktisk og samtidigt pænt. Så vores lille badeværelse bliver behageligt og rart, at opholde sig i.

TOILET
Det havde været ideelt med et væghængende toilet, men der er så mange ting at tage høje for når man vælger sanitet, og det ville simpelthen ikke kunne lade sig gøre at montere et væghængende toilet på vores badeværelse uden at skulle foretage omfattende ændringer. Heldigvis har Ifö nogle rigtig fine produkter, som også egner sig til mindre og små badeværelser. Vi har derfor valgt et gulvstående toilet fra Spira-seien med et klassisk skandinavisk design uden skylleran, som minimerer bakterier og snavs og gør toilettet nemt at holde rent. Derudover er toilettet installeret med spareskyl, som gør det mere miljøvenligt og har rengøringsvenlig  glasur, Ifö Clean, som standard. Ifö’s produkter består udelukkende af genanvendelige materialer, og det næsten 70 år gamle firma’s filosofi er, at deres produkter skal gøre nytte fremfor at skade miljøet.

Læs også: New Bathroom

HÅNDVASK
Vores nuværende vask er lille, men fungerer ikke desto mindre rigtigt fint. Dog er den efterhånden gammel og klar til at blive skiftet ud med en nyere model hvor, der også er tænkt over designet. På grund af den begrænsede plads har vi valgt en af Ifös små håndvaske fra Icon-serien. Vores nye vask er en 38 cm håndvask med plads til armaturet i højre side. Håndvasken er en smule mindre end vores nuværende samt rektangulær i stedet for oval, hvilket vil give mere plads på badeværelset. wearemad-ifo-mockup-badevaerlse

MOCK-UP
Over har jeg illustreret en mock-up af hvordan jeg forestiller mig badeværelset kommer til, at se ud efter den nye sanitet er installeret. Som I kan se er badeværelset meget småt og badeområdet er derfor placeret i forbindelse med håndvasken. Over klinkerne skal der lægges ny vådrumsfilt og eventuelt males en farve, som den blå der kunne se ret fint ud. Når vi er nået længere i processen og toilet samt vask er monteret, viser jeg det endelige resultat, samt før/efter billeder, så man kan se forandringen med den nye sanitet.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

 • Christina

  Det lyder muligvis besynderligt, men jeg er virkelig glad for det her indlæg. Min kæreste og jeg er selv indehavere af, hvad der føles som verdens mindste badeværelse – og vores håndvask kunne også godt trænge til at blive skiftet ud. Jeg tror jeg vil lure lidt mere på den I har valgt, den ser rigtig fin ud.
  Tak.

  Rigtig god aften.
  Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Christina
   Det er jeg så glad for at høre! Jeg håb er I finder en løsning. Det har ihvertfald hjulpet mig rigtig meget, at gå igang med forberedelserne, så det ikke længere virker så uoverskueligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG SATIN SKIRT