NEW BATHROOM: PART II - SANITATION & MOCK-UP

LATELY #43

wearemad-bryllupskjole


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Der er gået over 2 uger siden sidste tilbageblik med ugen der gik, hvilket vidner om en travl tid inden sommerferien for alvor sætter igang, samtidig med et par større deadlines, som har stålet min tid. Sommerferiestemningen er så småt ved at komme snigende og jeg kan ikke løbe fra, at sol og sommer sætter en dæmper for produktiviteten. Det er i virkeligheden vel også helt okay?

Læs også: Lately #42

wearemad-bryllup-kjole-baumVi var til bryllup på Bogø hvor jeg, efter mange overvejelser, endte i en smuk gul blondekjole fra Baum und Pferdgaten (som netop nu er nedsat) og et par mindst ligeså smukke grønne satin sko fra Pedro Garcia.

wearemad-stories-sunglasses-celine-bell-balerinaJeg købte de perfekte cat-eye solbriller med stjerner på budget og gjorde mig et ret godt fund på weekendens loppemarked.

apollo-kantine-bar-mads-norgaard-danmarkOg spiste morgenmad på Apollo (som bl.a. er med i min guide til København K her) med Mads Nørgaard teamet i forbindelse med lanceringen af den nye Danmark kollektion, som kun kan købes i butikken på Strøget og Tullinsgade.

wearemad-bonjour-baby-nageSom vejret blev bedre, rykkede kontoret ud på altanen og så var jeg forbi n’age og få foretaget en Mesoterapi-behandling, som jeg skrev om her.

taxa-chevre-chaud-bloomingvilleJeg spiste byens måske bedste chèvre chaud på Taxa og kiggede på fine bolignyheder hos Bloomingville.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BATHROOM: PART II - SANITATION & MOCK-UP