HAPPY FEET & 3 TIPS TO GOOD FOOT CARE

DANISH DYNAMITE

wearemad-mads-noergaard-danmark-dress


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


leather jacket MADS NØRGAARD (SALE) dress MADS NØRGAARD slides GUCCI sunglasses &OTHERSTORIES

God søndag formiddag fra Tyskland. Nærmere betegnet Flensborg, hvor jeg holder weekend på det lækre Hotel Hafen. Billederne er fra tidligere på ugen, hvor jeg havde min nye stribede kjole på fra Mads Nørgaard’s Danmark kollektion. Jeg har fået en del henvendelser på kjolen, som altså er en del af Danmark kollektionen, der er produceret Danmark i økologisk bomuld og eksklusivt kan købes i butikken på Strøget og i Tullingsgade.

Husk at følg med på min Instastory i dag, hvor jeg bl.a. skal rundt og kigge lidt på Flensborg og flyve i vandfly!

mads-noergaard-danmark-06FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY FEET & 3 TIPS TO GOOD FOOT CARE