DANISH DYNAMITE

THE PERFECT SUMMER DRESS (ON BUDGET)

wearemad-gina-tricot-dress-truss-bag


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


sweatshirt CARVEN (SALE) sunglasses LE SPECS X ADAM SELMAN dress GINA TRICOT (IN BLACK) jeans TOPSHOP BOUTIQUE (SALE) bag TRUSS NYC (SALE) mules MARYAM NASSIR ZADEH

Der var flere, som spurgte ind til min blomstrede kjole på min Story igår og den fås altså også i en lys udgave som den over. Man kan bestemt ikke sige at prisen vælter sommerbudgettet og jeg må indrømme, at det er et af de bedre high street køb jeg har gjort længe. Indtil videre har jeg stylet den med en t-shirt under, men den kommer uden tvivl også til at fungere rigtig fint uden, når sommeren (forhåbentlig) snart vender tilbage. Generelt syntes jeg Gina Tricot gør det ret godt pt., jeg har bl.a. også forelsket mig i dette fine lyse sæt.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Kristina

  Så fin kjole! Må jeg spørge hvilken str du har den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Kristina
   Størrelse 40 for et lidt mere oversize fit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANISH DYNAMITE