FESTIVAL LOOK #1

15 FAVORITES IN JUNE (FESTIVAL EDITION)

jun17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er endnu engang blevet tid til månedens favorit-liste, som i juni har budt på masser af festival-favoritter, en ny sofa, weekend i Tyskland, en playstation, den perfekte blomstrede kjole på budget og lidt til. Hermed 15 favoritter fra årets første sommermåned.

#1 Vores nye grønne sofa fra Ilva, som erstatter en meget lille ældre model fra samme hus. Sofaens størrelse gør dog også, at vi skal bytte om på indretningen af vores to stuer – hvilket jeg glæder mig rigtig meget til!

#2 Min kærestes nye Playstationsom han købte imens jeg var i Tyskland (snedigt), og rent faktisk har vist sig også at fungere som modtager til Netflix, HBO osv. på vores TV! Velkommen ind i det 21århundrede Katrine.

#3 Morgenmad med Mie og Rikke på 42RAW. Brunchen (især palæo brødet, som jeg ellers normalt ikke er til) og deres shake med mandelmælk, avocado og mynte er virkelig godt!

#4 Weekend i Flensborg som overraskede positivt og bestemt ikke blev dårligere af selskabet undervejs <3

#5 Fine fine Heartland Festival, som kickstartede festivalmåneden tilbage i starten af juni. Nu er det den noget større storebror Roskilde festival der gælder!

#6 Min blomstrede kjole fra Gina Tricot, som er pakket med i tasken til årets Roskilde Festival.

#7 Matchende gummistøvler fra Ilse Jakobsen til, at modstå regn og mudder!

#8 Zarokoparfume’s Ménage À Trois, som er helt fantastisk og har været min goto duft denne måned.

#9 De fineste solbriller fra &OtherStories, som har siddet på min næseryg siden jeg spottede dem i butikken.

#10 Tømmermændskur til huden i form af Caolion’s Where Is Pore? kølende maske, som kommer til at gøre underværker ovenpå 3 dages på festival.

#11 Min lyserøde cap fra Ralph Lauren, som kommer til at redde mig fra dårlig hårdag lørdag.

#12 Den fineste blå ruskinds toilettaske fra Daniel Silfen, som er blevet fast inventar i min taske til skønhedsfavoritter on the go.

#13 En hel dag med min bedste veninde uden planer og frokost i Torvehallerne, efterfulgt af lidt shopping – hvilket vitterligt aldrig sker!

#14 Min nye sweatshirt fra Fuck Art Make Tees, som jeg købte til Roskilde Festival på ovenstående fri-dag med min veninde.

#15 The Handmaid’s TaleHBO, som jeg slugte på få dage. Jeg har gemt det sidste afsnit til på søndag efter festivalen.

Læs også: 15 Favorites in May

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL LOOK #1